SVI MASOVNO DIJELE OVAJ RECEPT: Pomiješala je dva sastojka iz kuhinje i riješila najveći problem sa kožom!

Mnogi od nas imaju problema sa kožom. Zbog svega toga gubimo samopouzdanje i očajavamo. To ne ide tako jer priroda uvijek nudi rješenje. Ne trebate očajavati već uzmite stvar u svoje ruke. Ne posežite za skupim preparatima koji su puni hemikalija i samo vam mogu naštetiti.

Umjesto toga, probajte jedno od najzdravijih ulja, kokosovo ulje. Kokosovo ulje ima mnoga učinkovita dejstva. Čak i liječi rak, a uspješno je i kod sprječavanja Alzheimerove bolesti. Pored toga, idealno je u kozmetičke svrhe.

Čisti kožu, smanjuje vidljivost ožiljaka, a i dobro je i za njegu kose. Kada želimo da izbjelimo zube, nema potrebe da kupujemo proizvode pune hemikalija ili one olovke koje se sada masovno prodaju( a štetne su), samo uzmite kokosovo ulje i promućkajte u ustima.





Poslije nekoliko dana primjene, primjetit ćete poboljšanje. Pored toga, nije kalorično te se preporučuje da ga koristite za pripremu hrane.
Ovdje ćemo vam pokazati kako da pripremite masku koja će vam pomoći da riješite kožne probleme:

Sastojci

    Soda bikarbona
    kokosovo ulje

Priprema i način korištenja

Pomiješajte malo sode i kašiku,dvije kokosovog ulja. Dobijenu smjesu nanesite na lice i ostavite 10 minuta, pa isperite. Ponavljajte nekoliko dana i primjetit ćete poboljšanje.




Izvor: megagiga
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar