Medena voda protiv mnogih bolesti


U nastavku teksta pročitajte recept i lekovita svojstva medene vode.

Recept:



Kašičicu prirodnog meda rastvorite u čaši vode na sobnoj temperaturi. Ovim postupkom se dobija „medena voda“ – odnosno rastvor meda koga telo brzo apsorbuje. Ono što je glavna specifičnost ove vode je to da je njen sastav sličan sastavu ljudske krvne plazme. Medena voda čisti naš organizam na ćelijskom nivou.
Lekovita svojstva medene vode:

POBOLJŠAVA IMUNITET

Jača otpornost organizma protiv bakterija, virusa, gljivica.

REGULIŠE RAD CREVA

Medena voda se bori sa parazitima koji žive u našim organima za varenje. Ne dozvoljava im da se razmnožavaju i normalizuje funkcionisanje ćelija organa za varenje.

KORISNA JE ZA MRŠAVLJENJE

Ako želite da smanjite kilažu, pijte svakog dana, do 11 časova, po 1,5 litar ove vode uz smanjenu ishranu. Ova voda pročišćava organe za varenje, poboljšava njihov rad i otklanja toksine.Uz pravilnu ishranu i rekreaciju, pomaže vam da uklonite suvišne kilograme.

AKTIVNO HRANI KOŽU

Ujutru malo zagrejte vodu koju ste sinoć pripremili i umijte lice, vrat, oblast dekoltea… Zahvaljujući sistematičnom delovanju ove lekovite vode, dolazi do poboljšanja cirkulacije u krvnim sudovima i aktivnije ishrane ćelija kože. Nakon umivanja malo sačekajte da med deluje, pa isperite kožu mlakom vodom. Ako se ovako redovno umivate, koža će vam postati zdravija, svežija, elastičnija i „somotasta”.

PROTIV NOĆNOG MOKRENJA



Med ima svojstva da sakuplja vodu, tako da preko  noći nema naprezanja bubrega i bešike.

Kako se priprema i koristi medena voda?

Medena voda se pije preventivno ujutru na prazan stomak i uveče pre spavanja. Uvek treba pripremati svežu medenu vodu i odmah je piti.
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar