Kako konačno zaustaviti gubitak kose? Natjerajte da vam kosa raste brže i jača nego ikad


Gubitak kose je stvarno zastrašujuće pitanje i predstavlja jedan od najgorih estetskih problema, čak i na djecu. Gubitak kose može biti uzrokovan brojnim različitim faktorima, ali najčešće, to je posljedica stresa. Ovaj fenomen je, zapravo, odgovor organizma na stresne situacije. Ostali razlozi za gubitak kose uključuju gubitak težine, menopauza, hormonska neravnoteža i trudnoća.



kosa-gubitak-recept

Brojni ljudi su pokušali razne kozmetičke proizvode za liječenje gubitka kose, i spriječiti pogoršanje, ali samo nekoliko njih može dati neke efekte, i plus, oni su bogati kemikalija koje mogu ugroziti zdravlje.

S druge strane, tu je prirodni način za liječenje ovog problema učinkovito, a također pojačava rast kose u isto vrijeme. Ovaj prirodni lijek sadrži Guava lišće, koje su visoke u vitamin B koji je izuzetno važan za kosu.

Guava Listovi su vrlo učinkovite u liječenju gubitka kose, a također jačaju folikulu i korijen kose.

Ovo je način kako pripremiti lijek:

U litru vode, dodajte šaku guava lišća, te ih ostaviti da vrije 20 minuta. Zatim ostaviti lijek da se ohladi. Masirajte vlasište i ne ispirati nekoliko sati, kako bi se omogućilo da djeluje.

Za optimalne rezultate koristite smjesu za masažu vlasište prije spavanja. Nakon masaže, trebali bi staviti kapu i ostavite da djeluje preko noći. Trebali bi ga oprati ujutro.



Ponovite ovaj postupak redovito dok ne dobijete zadovoljavajuće rezultate.

Guava lišće možete naći u apotekama, kao i biljnim trgovinama.

Izvor: pozivitno
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar